2014. május 12., hétfő

RÉTESLAPBAN SÜLT OSTORGARNÉLA - AVOKÁDÓ KRÉMMEL

/GAMBERONI IN PASTA FILLO CON MOUSSE DI AVOCADO/

Eloetelnek kituno, elore is el lehet kesziteni, a sutesi ido pedig nehany perc......

  
Hozzavalok:

fejenkent 3-4 db ostorgarnela
reteslap v rizslap
olivaolaj, keves mák

1 avokado
1 szal ujhagyma nagyon aprora vagva
1 evokalnyi citromle (megjobbha lime)
so, olivaolaj

Az avokadot meghamozzuk, magjat kiemeljuk, es turmixgepbe tesszuk.
Hozzaadjuk a hagymat, a citromlevet, keves sot, nehany csepp olivaolajat,
es kremesre turmixoljuk. Egy kis talba tesszuk, foliaval letakarjuk, es
talalasig a hutoszekrenyre rakjuk.

A garnelat megpucoljuk, csak a farkat hagyjuk meg, megmossuk, leitatjuk.
A reteslapot kicsomagoljuk, kihajtjuk, es derelyemettszovel 8 cm szeles csikokat
vagunk. Olivaolajjal megkenjuk, es ezekkel a csikokkal csomagoljuk be a
rakokat.
Sutopapirral belelt sutolemezre fektetjuk oket, a tetejuket is at-kenjuk vekonyan
olivaolajjal, es keves màkot szorunk ra.


180 fokos sutobe dugjuk, es nehany perc alatt keszre sutjuk (nagyon vigyazzunk,
mert nagyon konnyen megeghet, ne menjunk el a suto mellol)

Melegen es ropogosan talaljuk, az avokado kremmel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése