2014. május 26., hétfő

SPÁRGA BACONNEL ÉS PARMEZÁNNAL

/ASPARAGI CON BACON E PARMIGGIANO/



Hozzavalok:

1 nagy koteg zold sparga
10 dkg vekonyra szeletelt bacon, vagy sonka
1 evokanalnyi mustar, 1-2 marek reszelt Parmezansajt
olivaolaj, so
(fakultativ: durvara tort dio)

A spargak fas vegeit levagjuk, az egesz spargakat forro, sos vizben kb 10 per alatt
puhara paroljuk, ovatosan leszurjuk.

A bacon szeleteket egyesevel meg-kenjuk a mustarral (es megszorjuk a durvara tort
dioval), es 4-5 spargat ossze-fogva beletekerjuk a baconba.


Olivaolajjal kiolajozott - sutopapirral belelt-  tepsibe fektetjuk a baconba csomagolt
spargakat, es boven megszorjuk reszelt Parmezansajttal.
220 fokon kb 15 perc alatt keszre sutjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése